Thursday, April 30, 2009

and you now that i love you so!

selayaknya aku bercuti awam Jumaat ni pasal sambutan harijadi berganda 2 teman akrab tahap naga aku. Lahirnya Hamdan Hashmuddin pada tarikh sama dengan Alin setahun lepas tu, Happy 21st Birthday bro!

Sungguhpun aku terlepas peluang untuk balun ko dengan telur dan tepung (pasal ko da lari dengan Biha! hmmpphh..) aku nak wish terus gembira senantiasa di hari muka apatah lagi dengan kehadiran si gadis kak Bee di sisi.. Biha, aku beri sepenuh kepercayaan kat ko untuk jaga Hamdan yang aku bela selama ni, jangan hampakan aku!

Bro, ko la teman tidur yang setia, makan pakai kita sharing dan caring selalu. Biar ada yang menganggu kita kekal menyatu! chewahh, songsang sungguh statement! sukses slalu, ingat ko tu tetap adik aku, so aku tegur2 tu paham2lah yea..

To Biha, actually me n Hamdan dah pernah bersanding dolu-dolu.. but tak nikah, here's d evidence..
selamat ulangtahun 21 bro! haha, cocok!



then she blows the lilin

"aku ni always the single"
"memang aku tak lawa dan gemok, so?"
"aku paling lemah kalau laki suka kucing, hot!"
"P****t!"
- Alin, dulu dan kini..

Ko dah 22 tahun dah kak Alin! dah besaq dah walopun aku rasa ko tak time lagi nak jadi mak orang.. kita kerja, kita berjinak-jinak dulu dengan dunia yang serbaneka ni k?

Aku doakan ko akan jadi orang yang berjaya dengan cara ko sendri! kitorang akan support ko atas bawah tak kisah orang nak cakap apa, kita tahu dan kita buat! Buktikan pada semua ko boleh...

truly, you are an inspiration, you are somebody and you count!
u did, u do n u will..

selamat ulangtahun ke-22, that's my big sista, Siti Hazlin Hussein.