Tuesday, May 12, 2009

layak merindu dirindui

sungguh pun ekspresi muka aku adalah dalam kategori yang layak dibenci pandang pertama pada sesiapa yang tak kenal aku, tapi dalam hati gua ada taman beb! tak pernah lagi aku telan orang tak pun buat busuk tahap defamation act. Dan tentu sekali dalam hati aku ada rasa rindu dan sebagainya.. ingat aku tak layak nak berindu-rinduan?

Ammar S di PTAR 1

Sarah O di Annexe CM

Semalam ialah hari lepas rindu kat member lama, bukan dirancang tetapi kebetulan. Bermula dengan terserempak dengan Sarah O. geng lama time di Puncak dulu, kemudian housemate lama Ammar S. kat library dan panggilan dari Helson Suanie nun jauh dari Sabah! Ohmaigot! rindu bangat sama kalian!

kadang2 kena jugak ambik phone dan cari nombor yang dah lama tak di dail.. apa khabar teman-teman lama?

Saturday, May 9, 2009

hey mama!

ini anthem hari ini, ditujukan khas buat semua mak-mak,

mak dia, mak kau,
mak hayam,
mak nyah,
mother,
muqin,
ammaa,
ibu tunggal beranak satu, dua, dan seterusnya,
ibu muda,
bonda,
etc...

dan untuk my Mommy, for you to stay put with my intolerable weirdoness for 22 years is nothing short of amazing! and you still have so much love to share.

Salute to all Mommies!

Friday, May 8, 2009

cabaran bijak berbelanja

RM 100 - jumlah yang sangat besar di waktu sengkek ni. pagi ni aku akan membeli seberapa banyak "ilmu" berbekalkan wang RM 100. doakan aku berjaya.

J loves retail therapy juga ya..

Tuesday, May 5, 2009

mentally tortured

i hate the fact that we PR students have to seat for 2 papers back to back in one day! the do-or-die International PR and the intellectually challenging Media Law.
i hate it when my friends of other sequence can heavenly asleep while i'm struggling swallowing the historical data of both PR and Law papers!
i hate it so much that this torture will only end this Sunday while others might just pack their stuff and balik kampung today..

the time is 3.40 am.. half insane i am now