Friday, September 25, 2009

incommunicado

Jay had lost his Sony Ericsson W660i phone today.. Gonna miss the sounds of "Kayan Traditional Theme".. I'm in a desperate need of a new handphone...

Wednesday, September 23, 2009

the daily offerings

not offerings.. more on ramblings.. It's Raya break! Didn't have the chance to balik kampong this year but Raya in Shah Alam was nothing short of amazing.. Me and my bro from another parents, Lah attacked the new Shah Alam Convention Centre for the Selangor's MB open house. The foods are delicious! No, we didn't meet the MB himself nor did other excos. Also no duit raya but we got alco-gel sanitizers instead! awesome rite! one bottle each.. H1N1 blessings..

Spent too little too much time watching Raya movies on local stations. Only watch Duyung and the rest, i fell asleep! Instead i watched non-stop British Comedy - For God's Sake! The Brits are so full of humour..

Got lots of assignments to finish by Sunday. Started working on AFS thingy - i hate doing clerical woeks. Wasn't I supposed to be the deputy CEO? haha.. enough rantings..

Need to discipline myself to start my day early since my normal schedule starts at 2.00 pm. Sure get fired one! It's holiday and i need a reason to be spoilt.. once in a while.. hehe

Tuesday, September 15, 2009

Trafik Sesak!

the schedule of yours truly is packed with PR Mode appointments and of course assignments! The biggest challenge now is to finish my academic writing. I'm not even half-way! Still, i've come to the decision to slow down this week to welcome Eid holiday! yeay.. at least there will be no class next week and no meeting.. will do my works at the comfort of my own home sweet home. Staying in Shah Alam during Raya would be a priceless experience. Can't wait to catch Raya movies on TV.

Just you plain-old-boring worth of thoughts... till then!

Sunday, September 13, 2009

Arthur's Day

susah sangat kerja dengan orang yang "busy" ni..

busy apa?

"i kena buka puasa dengan yang tersayang" - ko makan apa sampai 11pm?
"i'll be late since i kat restaurant lagi" - dah janji meeting 9pm, ada aku kisah?
"takpelah, next week takde kelas dia" - even kau dah tau kau nak mati esok pun, kalau dah janji nak hantar assigment hari ni kena hantar juga.

kemudian kau akan buat-buat tak bersalah ala2 aku sorang yang bersalah hanya kerana aku sukarela habiskan semua kerja-kerja tahap merapu kau tu.

B.E.B.A.L.

p/s: diilhamkan dari kisah benar. watak diubah untuk kesesuaian plot.

Monday, September 7, 2009

maklumi aku yang belum diketahui saja

Aku pemalas. Ya, itu aku sedia maklum dan tak perlu kau susah-payah nak beritahu aku. Part 5 dah sekangkang jalan dan aku akui semangat tenggelam timbul, sudahnya membebel di blog dengan penulisan bertaraf sampah!

Aku pernah ada jari-jemari yang pantas menekan kekunci laptop hasil buah fikiran yang bernas, lalu aku cernakan di dalam blog. Sekarang payah benar mahu lihat tulisan berisi penuh makna dari aku. Entah, bakat tu Tuhan nak tarik bila-bila masa je boleh, aku mengerti.

Tapi masalah ini bukan aku seorang saja yang alami, dua tiga teman pun mengeluh hal yang sama. Aku andaikan disfungsi ni sebagai "mati pucuk", bukan secara seksual tetapi intelektual. Masakan akak yang punya rekod DL sedari part 1 boleh mengomel writer's block! Walaupun aku tak lah memuja Dean Listers lantaran sesetengahnya hanya hebat di ranjang ujian sahaja, tapi aku tahu mereka ni jenis yang kuat berusaha, rajin. Bukan sekadar lahiriah hebat dan gifted.

Pokoknya sekarang proses 're-shuffling' minda dan attitude memang perlu dan aku tak bersedia. Kerja-kerja yang berkodi-kodi banyak lagi yang tak selesai. Usah omel hal kualiti - memeh-sememehnya! Pada yang simpati, berilah 'akal' buat temanmu ini kerana dia dah tak punya semangat nak teruskan perjuangan walaupun baru 22 tahun! Beri kanlah Qi yang perlu untukku bangkit berjuang. :(

Thursday, September 3, 2009

ai kata, yu kata..

u kutuk i tapi i tetap puja you,

you tahu tak kenapa i puja you?

sebab u kutuk i..

Tuesday, September 1, 2009

Tanah Merdeka..

Looking at the current status quo, i think some of us Malaysians are being too complacent with what we have. Yup, our state of being has been peaceful with a few riots once in a blue moon, by-election once a month, and Merdeka once a year. Personally hate the fact when people wishing "Happy Birthday Malaysia" on 31st August -out and loud. I don't know what these pathetic morons did during history lesson. Malaysia was formed on 16th September 1963 and 31st August is the Merdeka proclamation for the peninsular which was then Tanah Melayu. Get your fact right!

Malaysia should have 16th September declared as public holiday - it's nothing less important for we are using the name Malaysia for our country till the end of the day. They say it as a matter of standardisation but there's nothing wrong to re-shuffle the date or to commemorate 16th September as well. For me, i'll proudly wave my Jalur Gemilang up and high on 16th September!

p/s: miss my dearly Sarawak where things are less "racially defined" compared to the "Peninsularians" (not all) who categorize everything based on race. Luckily KL is more liberalize. How did you celebrate your Merdeka? Mine, watching horror movie and enjoying my roti boom :-)